Vår Hisspitch  

Vi har utvecklat smarta bildskärmar som kan identifiera, analysera och slutligen presentera rätt budskap för rätt målgrupp vid rätt tillfälle. Detta har vi kombinerat med en lika unik affärsmodell..

Vår affärsmodell   

Våra kunder betalar inte för plattformen,  annonserna gör det.

Vi ser butiker som en ny attraktiv mediakanal som troligen kommer växa avsevärt de kommande åren. Vi ser vårt uppdrag som att skapa bättre affärsmöjligheter för våra kunder, därför går vi längre än bara annonsförsäljning med våra funktioner..

Vi berättar gärna mer.. 

  • Man A line styled icon from Orion Icon Library.

    80% av köpbeslutet sker nära köpet

    Fokus på de varor som finns på hyllan nära skärmen. Anpassa budskapet efter din målgrupp och följ upp resultatet löpande.

  • Bank Cards A line styled icon from Orion Icon Library.

    Externa annonsörer 

    Från välkända seriösa varumärken genereras en ny intäktsström genom att butiksägaren får del av intäkten.   

Affärsutvecklare 

Christian Bönnelyche 

Med bakgrund i detaljhandel, reklam och media på företag som OKQ8, Statoil, Expressen och Media Broder under de första åren fortsatte sedan inom online gambling på företag som Unibet, Betclic/Expekt och  ComeOn! för att sedan jobba med två av sina stora intressen. Fotboll och wellness. Inom fotbollen med appen Forza Football som också utvecklats i digitala plattformar för fotbollsklubbar, NFT-projekt och influenser-plattformar. De senaste åren har jag också ägnat åt interactive e-commerce eller liveshopping som det populärt kallas som konsult åt företag som vill få en hävstång på sina försäljningsresurser och göra sin säljkår till en mediakanal.Nu knyts säcken ihop med instore commerce och de fantastiska möjligheterna att tydligare integrera med konsumenten i butik tack vare nya digitala lösningar där Bizlab står i framkant vad gäller målgruppsanpassad digital skyltning. Det känns så spännande.


Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig snarast.
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in